Lajme

Kurti: Kjo është situata më serioze që kemi pasur që nga lufta

Së fundmi, kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, përmes një videoje ka kërkuar nga qytetarët që të përgatiten për atë që e pret shtetin dhe qytetarët në përballjen me virusin Covid-19.

“Sot jemi në ditën e 16 prej se është regjistruar rasti i parë me virusin Corona në Kosovë. Që nga dita e parë kemi kërkuar nga ju që këtë situatë ta marrim me qetësi, me kujdes dhe higjienë të shtuar, por pa panik. Paniku nuk na ndihmon asnjëherë sepse kurrë nuk e dimë sa duhet të frikësohemi tamam dhe shpesh herë frikësohemi më shumë se ç’duhet. Kjo nuk do të thotë se situata nuk është serioze. Në fakt kjo është situata më serioze që kemi pasur që nga lufta e fundit që kemi pasur para me shumë se dy dekadave”, tha Kurti.

Për më shumë video më poshtë:

Bashkarisht të disiplinuar, ngadhënjejmë të gjithë!

Bashkarisht të disiplinuar, ngadhënjejmë të gjithë!

Publiée par Albin Kurti sur Dimanche 29 mars 2020