Lajme

Kuzhinieri shqiptar, në mesin e 20 portreteve në Francë

Mësohet se në mesin e 20 portreteve në gjithë Francën, realizuar nga znj. Catherine Van Den Steen, është edhe kuzhinieri shqiptar, Armand Hasanpapaj, njofton albinfo.ch.

Këto vepra arti mund t’i shihni në Hotel de Ville Lyon 1 dhe janë ende në dispozicion sot dhe nesër.

Këto portrete kanë për qëllim të udhëtojnë në rrugën e të gjithëve, kaq të vështirë dhe kaq të ndryshëm, por mbi të gjitha shumë të guximshme, duke përçuar profile të suksesshme në këtë shtet.

Tropojani që sfidon majat e kuzhinës franceze

Armand Hasanpapaj prej vitesh ushtron profesionin e kuzhinierit në Francë dhe sot është ndër kuzhinierët më në zë në këtë shtet.

“Beso në veten tënde, beso në ëndrrat e tua. Çdo gjë është e mundur”, shprehet ai. /Albinfo.ch.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "Armand Albanie Chef cuisinier Arrivé en France en 2012 Armand <Portraits d'exil 2021 de Catherine Van den Steen ma vie er et je faisais des tournées. famille a dù fuir. J'avais 16 J'ai fait un CAP de cuisin pas les quiches lorraines. notre Algéco. J'ai été pris des concours, j'ai même fai Instagram est très suivi mais travailler avec ma famille. to"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "Portraitsd' 2021 de Catherine Van den Steen racisme alors suis partie France avec eux. On Méditerranée remonté 'Espagne, est passés France vécu mois dansla gare Part-Dieu Aujourd'hui, suis réfugiée une formation. suis fois mieux que bien. Etje voudrais devenir policiere Armand Albanie Arrive France 2012 des famille Portraits d'exil 2021 de Catherine Van den Steen Albanie. j'étais danseur des personnelles. ma quiches orraines. Algéco. connaissais n'entrainais sur echaud de stage chez gagné Chef Mon compte bonheurc de cuisine. mais travailler avec ma famille tous"

Mund të jetë një imazh i 10 persona, ambiente të jashtme dhe monument

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI