Gjuha

LAPSH: Konkurs për pranimin e një mësimdhënësi/e në Cyrih

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë „N. Frashëri“ për Kantonin e Cyrihut shpall konkurs për pranimin e një mësimdhënëse/i për vitin e ri shkollor 2022/23.

Përparësi kanë kandidatët që kanë të kryer Fakultetin e Edukimit, Shkollën e lartë pedagogjike, drejtimi klasor ose lëndor, Fakultetin filologjik, Fakultetin e Pedagogjisë ose të Historisë (në mungesë të drejtimeve përkatëse mund të vijnë në konsideratë
edhe drejtime të tjera).

Dokumentet e nevojshme me jetëshkrimin dhe kopjen e leje qëndrimit si dhe të diplomës e dokumenteve të tjera duhet të dërgohen në adresën: ose në E-Mailin: [email protected]

Për çdo paqartësi thirrni në Telefonin : 076 566 63 48

Konkursi mbetet i hapur 10 ditë nga data e publikimit.

Komisioni për pranimin e kuadrit arsimor i LAPSH-it „N. Frashëi“ për Kantonin e Cyrihut

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI