Kalendari

LAPSH në Cyrih, festë për Ditën e Flamurit, si dhe 30 vjetorin e themelimit

Shkolla shqipe e mësimit plotësues „Naim Frashëri“ për Kantonin e Cyrihut ,  si gjithnjë edhe këtë vit organizon festën e Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë, si dhe 30 vjetorin e themelimit.

Festa organizohet më 4 dhjetor nga ora 14 në Bülach.

Në vijim programi nga LAPSH për Kantonin e Cyrihut: