Lajme

Liqeni që nuk i përket asnjë shteti zyrtarisht

Liqeni mes tri shteteve të fuqishme, Zvicrës, Gjermanisë dhe Austrisë, por që nuk i takon zyrtarisht asnjërit.

Është liqeni Kostanca, që nuk i përket zyrtarisht askujt, shkruan albinfo.ch.

I pozicionuar mes Zvicrës, Gjermanisë dhe Austrisë, në të vërtetë kufijtë e çdo vendi shkojnë deri te brigjet e liqenit dhe kurrë nuk është vendosur një traktat ndarjeje.

Zvicerianët pohojnë se kufijtë e ndajnë liqenin në tri pjesë, austriakët e konsiderojnë si pjesë të përbashkët dhe gjermanët nuk kanë asnjë lloj qëndrimi zyrtar.

Sidoqoftë, ky liqen gjendet mes tri shteteve të fuqishme, por që nuk i takon zyrtarisht asnjërit shtet. /Albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI