E-Diaspora

Lirim Ramosaj, shpallet “Mister Zvicra Romande 2018” (Foto)

 Në mesin e 11 djemve garues, djaloshi nga Carrabregu i  Deçanit arriti të triumfoj duke u kurorëzuar me vendin e parë të këtij spektakli.

Lirim Ramosaj është shpallur mashkulli më i bukur në spektaklin “Mister Zvicra Romande 2018”. Në teatrin “De Beaulieu” në Lozanë të Zvicrës, të shtunën me 24 shkurtë është mbajtur spektakli i “Mister Zvicra Romande” i cili është spektakli më i njohur për kantonet frëngjisht -folëse në Zvicër, shkruan albinfo.ch.

Në mesin e 11 djemve garues, djaloshi nga Carrabregu i  Deçanit arriti të triumfoj duke u kurorëzuar me vendin e parë të këtij spektakli.

Në kategorinë e femrave, “Miss Romande 2018” ka fituar vajza 20 vjeçare Margaux Matthey. Lirimi është 23 vjeçar me profesion automekanik.

Të dy fituesit janë shpërblyer me nga një orë të shtrenjtë dhe me një darkë në një hotel ekskluziv në Lozanë.

Në vitin 2014, kurorën e më të bukurës së këtij spektakli e kishte fituar, shqiptarja Sindi Arifi.

KEYSTONE/Valentin Flauraud
KEYSTONE/Valentin Flauraud
KEYSTONE/Valentin Flauraud
KEYSTONE/Valentin Flauraud

LES NOUVEAUX MISS & MISTER SUISSE ROMANDE SONT:Margaux Matthey & Lirim Ramosaj 1er dauphins : Mae Meneghello & Julian Agurcia 2ème dauphins : Leidi Rochas Tavares &Loris Zaiti Rocca3ème dauphins : Christophe Humbert & Vanessa Williams

Posted by MissMister Suisse Romande on Saturday, February 24, 2018

 Biografi e shkurtë:

  • Emri e mbiemriLirim  Ramosaj
  • Prejardhja:Decan
  • Vendi ku vepron:Lozanë/Zvicër
  • Profesioni:Model/Automekanik