Futboll

Lojtari më i paguar në botë, Lionel Messi

Lionel Messi është futbollisti më i paguar në botë, me një fitim vjetor prej 126 milionë dollarësh, gjë që do të thotë se për çdo ditë argjentinasi i fiton nga 345.000 dollarë.

Sipas revistws Forbes, paga vjetore e Messit në Barcelonë është 92 milionë dollarë, derisa 34 milionë të tjera i fiton nga reklamat dhe shitja e produkteve me emër të tij.

Në vendin e dytë të kësaj liste është sulmuesi i Juventuesit, Cristiano Ronaldo, që brenda një viti i fiton 117 milionë dollarë. E në vendin e tretë është braziliani Neymar, me 96 milionë dollarë në vit.