Muzikë

Loredana do të jetë në jurinë e “Deutschland sucht den Superstar”

Mësohet se në jurinë e “Deutschland sucht den Superstar” vitin e ardhshëm do të jetë edhe një artiste shqiptare, shkruan albinfo.ch.

Vlen të theksohet se Loredana është konfirmuar si anëtare e jurisë në edicionin e ri që do të vlejë për vitin 2024.

“Me Beatrice Eglin dhe Loredanën, ne mund të fitonim dy përfaqësues shumë të suksesshëm të zhanreve të tyre muzikore përkatëse për jurinë e DSDS. Ne kemi gjetur kastin tonë të dëshiruar për sezonin e 21-të”, tha Inga Leschek, menaxhere e programit.