Kosova

Lorika Govori, e diplomuar në Universitetin Amerikan të Londrës, ka vendosur të kthehet në Kosovë

Lorika Govori nga Prishtina ka diplomuar për Financa në Universitetin Amerikan të Londrës dhe Masterin në Marketing në Uelsm, shkruan albinfo.ch.

Ajo pas shkollimt të saj ka vendosur të kthehet në Kosovë për të themeluar biznesin ‘Punë n’dorë’. Me dhjetëra gra të punësuara, Lorika menaxhon kontrata me Amerikë dhe synon të deportojë në tregun evropian.

Bashkë me Jeta Rafunan vizituam punëtorinë e Lorikës dhe diskutuam për potencialin dhe sfidat që ka biznesi i dizajnit dhe rrobaqepësisë në Kosovë.

Gratë si Lorika janë shembull për të motivuar ato që dëshirojnë të realizojnë ëndrrën dhe pavarësinë e tyre përmes biznesit.

Puna e Lorikës është promovim i shtetit të Kosovës. /Albinfo.ch