Botë

Magjia e natyrës në fshatin më piktoresk në botë

Fshati më i qëndisur për nga natyra në botë

Quhet Giethoorn, i njohur si “Venecia e Holandës”, fshati i cili çdo vit konsiderohet nga ekspertët e botës si një vend magjik, ndryshe i quajtur si ‘fshati i parajsës’, renditet numër një në botë, transmeton albinfo.ch.

Giethoorn: The Dutch Village with No Roads | Engoo Daily News

Pa dyshim se shumë njerëz ëndërrojnë të jetojnë në vende të tilla, për ajrin e pastër që ka dhe pamjen e jashtëzakonshme që ofron Giethoorn.

Giethoorn: the Village With No Roads - WorldAtlas

E veçanta që duhet theksuar për këtë fshat është se nuk ka rrugë, që do të thotë se nuk kanë asnjë mjet të transportit të zhvilluar rreth tij. Njerëzit që dëshirojnë të vizitojnë fshatin duhet t’i lënë veturat e tyre jashtë dhe të ecin.

On your radar: Giethoorn, Netherlands

I vetmi transport që mund të përdorni është të ecni, biçikleta apo të merrni një varkë të vogël. Giethoorn është i mbushur me kanale dhe krijojnë një pamje të bukur. /Albinfo.ch