Lajme

Maqedoni: Pashkët dhe Bajrami, pa orë policore

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka sjellë vendim qe ora policore nuk do të vlejë gjatë festave fetare, Pashkët ortodokse dhe Bajrami i Ramazanit për myslimanët.

Ndërkaq, ditët jashtë këtyre festave, duke filluar prej nesër, ora policore do të fillojë në orën 21:00 dhe do të mbarojë në orën 05:00 të ditës së nesërme. Kafenetë do të shërbejnë klientë në veranda.

“Përjashtim nga ndalesa dhe regjimi i veçantë i lëvizjes janë orët e mbrëmjes mes datave 1 dhe 2 maj, gjegjësisht gjatë festës fetare Pashkët, dhe mbrëmja mes 13 dhe 14 majit gjatë kohës së festës fetare, Bajrami i Ramazanit”, njoftojnë nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI