Muzikë

Marigona do të ngjitet në skenën prestigjioze të operës në Frankfurt

Opera e Frankfurtit ka lëshuar njoftimin më të ri që për sezonin 2024/25 do të prezantohet edhe soprano shqiptare me renome botërore, Marigona Qerkezi, shkruan albinfo.ch.

Njoftim për sezonin 2024/25

“Jam absolutisht e emocionuar të njoftoj se do të bëj debutimin në shtëpinë e madhe të Operas në skenën prestigjioze në Frankfurt për sezonin 2024/25. Do të prezantohem në rolin ikonik të ‘Norma’ në kryeveprën e Vincenzo Bellinit. Është nder të sjell sërish në jetë një nga rolet më sfiduese dhe më të bukura në repertorin e sopranos.

https://oper-frankfurt.de/de/spielplan/norma_4/?id_datum=4109&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR266U4ARGRSNQyGzbMnGZgCgEKCFuhVuRb9-7Zcl1f6Qjbn9aWy6d1RkuQ_aem_AdABReyiQq1WJvFKyH7Iwg0GeHxqZYo46t8XDHvnSxDm9BsXOiQgl25-5PJmL_aNjXq9uyJ2qI0ziUtlILt6JYUz

TACT Artists Management Oper Frankfurt #Frankfurt #OperFrankfurt #Norma #TeatriDebut #Bellini