Lajme

Marigona Qerkezi do të debutojë në Teatrin e Operas në Cagliari, Itali

Marigona është me prejardhje nga Kosova, e lindur në Zagreb dhe e shkolluar në Lubjanë, shkuran albinfo.ch.

Marigona si soprano në skenat operistike tani numëron shtatë vjet eksperiencë.

Në njoftimin e fundit, ajo tregoi se do të debutojë si Elvira në operan Ernani të Giuseppe Verdit në Teatrin e Operas në Cagliari, teatër ky shumë i dashur për të dhe njëkohësisht është teatri më në zë në Itali.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "TEATRO LIRICO DI CAGLIARI G.Verdi: 'Ernani' Elvira (role debute) 9/12/14/16 April 2022"