Lajme

Mbi 41 mijë vota nga diaspora janë aprovuar, 16 mijë e 288 janë refuzuar

Referuar të dhënave të fundit, janë hapur mbi 34 mijë pako të supozuara me fletëvotime, prej tyre janë aprovuar 41 mijë e 280 votues, ndërsa 16 mijë e 288 janë refuzuar, transmeton albinfo.ch.

Sipas KQZ-së, arsyet e mosaprovimit të tyre janë të ndryshme, që përfshin mosregjistrimin në kohë si votues, dokumentet jovalide dhe të tjera.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI