E-Diaspora

Mbrëmje festive nga LAPSH në Fribourg

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve shqiptarë (Lapsh-Fribourg) i fton të gjithë bashkatdhetarët shqiptarë që të marrin pjesë në manifestimin që organizon Shkolla Shqipe – Fribourg.

Mbrëmja organizohet nga LAPSH më 24 mars në Zvicër për nder të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, 7 Marsit – Ditës së Mësuesit dhe 10 marsin – Ditë e SHSH Fribourg.

Në këtë mbrëmje do të ketë program artistik nga nxënësit e SHSH Dugigen, Schmitten, Schonberg, Botzet, Bulle, Romont. Gjithashtu edhe muzikë ‘live’.

Adresa: Begegnungszentrum Dudingen, Horiastrasse 1, 3186 Dudingen

Ora 11:00