Koronavirusi: çast pas çasti

Mënyrat për të reduktuar ankthin financiar

Hapi i parë për të trajtuar problemet që keni me paratë është duke u përballur me faktet – atëherë ju mund të krijoni një buxhet dhe merrni ndihmë nëse keni nevojë për të, shkruan The Independent, përcjell albinfo.ch.

Janë disa mënyra, me anë të së cilave së paku mund të reduktoni problemet që jua sjellin çështjet e parave, transmeton EO. Shikoni përmes disa pikave të shkurtra se si mund t’i ndihmoni vetes:

Përballuni me faktet

Duke mos qenë i sigurt për shtrirjen e problemit të rrjedhës së parasë, do të ushqehet vetëm ankthi juaj

Krijoni një buxhet tuajin

Kërkoni ndihmë nëse keni nevojë

Nëse borxhet dhe pagesat e tjera janë shumë të mëdha për t’u marrë me to, merrni ndihmë.