Lajme

Mërgimtari nga Zvicra dhuroi donacione për Spitalin e Gjakovës

Bashkëatdhetari, Hermogen Gecaj nga fshati Janosh, komuna e Gjakovës, i cilin jeton dhe vepron në Zvicër ka dërguar donacione

Diaspora në Kosovë gjithmonë ka pasur rol të rëndësishëm në dhurimin e ndihmave, si nga ana financiare, ashtu edhe me mjete të ndryshme.

Së fundmi, diaspora ka ndihmuar Qeverinë e Kosovës me rreth 700 mijë euro për ndihmë rreth pandemicë COVID-19. Por jo vetëm kaq, së fundi një mërgimtar nga Zvicra ka dhuruar edhe mjete mjekësore në vendlindjen e tij, në Gjakovë, shkruan albinfo.ch.

Hermogen Gecaj nga fshati Janosh, e komunës së Gjakovës, i cilin jeton dhe vepron në Zvicër ka dërguar donacione për Spitalin e Gjakovës, materiale të rëndësishme për mbrojtje nga Coronavirusi, maska, dezinfektues dhe mjete te tjera. Thuhet se këtë donacionin e dorëzoj tek vëllai tij Gjergj Gecaj i cili i barti në Kosovë. /Albinfo.ch.

Fotografia e Spitali i Përgjithshëm Gjakovë

Fotografia e Spitali i Përgjithshëm Gjakovë

Fotografia e Spitali i Përgjithshëm Gjakovë

Fotografia e Spitali i Përgjithshëm Gjakovë