Uncategorized

Meta për “Al Jazeera”: Nuk do të ketë zgjedhje më 30 qershor

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka folur për krizën politike në vend në një intervistë të gjatë për televizionin “Al Jazeera”, përcjell albinfo.ch.
Kreu i shtetit thekson sërish se nuk do të këtë zgjedhje pavarësisht pretendimeve të kryeministri Edi Rama, i cili shprehet i bindur se shqiptarët do t’u drejtohen kutive me 30 qershor.
“Nuk do të ketë zgjedhje më 30 qershor. Ky dekret është publikuar tashmë në Fletoren Zyrtare dhe të gjithë kanë detyrimin ta zbatojnë atë”, ka thënë ai.