Lajme

Migros zgjerohet më tej në Gjermani

Ne jemi të kënaqur që mund të vazhdojmë zgjerimin tonë me Tegut në zonën e Munihut, së bashku me kolegët tanë nga Basic”, thotë Jörg Blunschi, menaxher i përgjithshëm i Migros në Cyrih, cituar në shënim

Migros zgjerohet më tej në Gjermani: Tegut, një degë gjermane e kompanisë Migros në Cyrih, merr 19 degë dhe të gjithë 500 punonjësit e Basic, një rrjet supermarketesh organike në jug të vendit, i cili është në vështirësi financiare.

Palët kanë rënë dakord të mbajnë çmimin e transaksionit konfidencial, sipas një deklarate të lëshuar, transmeton albinfo.ch.

“Ne jemi të kënaqur që jemi në gjendje të vazhdojmë zgjerimin tonë me Tegut në zonën e Munihut, së bashku me kolegët tanë nga Basic”, thotë Jörg Blunschi, menaxher i përgjithshëm i Migros në Cyrih, cituar në shënim. Blerja e dyqaneve nga Tegut është gjithashtu zgjidhja më e mirë për klientët.