Lajme

Moderna: Dërgesat e vaksinave COVID-19 në Evropë janë në rrugën e duhur

Dorëzimet e vaksinave nga Moderna janë në rrugën e duhur për të përmbushur numrin e dozave që i premtoi Bashkimit Evropian, tha të mërkurën një zëdhënës i prodhuesit të ilaçeve me bazë në SHBA, pas një raporti të vonesave në Gjermani.

“Moderna është e angazhuar për të përmbushur të gjitha marrëveshjet tremujore të dorëzimit kontraktual me Komisionin Evropian dhe shtetet anëtare individuale”, tha zëdhënësi në një email për Reuters.

“Dorëzimet në prill janë në rrugën e duhur për të përmbushur kufijtë e dozave që u ishin komunikuar më parë qeverive”, përcjell albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI