Lajme

Në Kopenhagë u festua 12-vjetori i Pavarësisë së Kosovës

Diaspora shqiptare në Danimarkë feston Ditë e Pavarësisë së Kosovës

Në Kopenhagë të Danimarkës u festua 12-vjetori i lindjes së shtetësisë së Republikës së Kosovës.

Ambasadori jorezident i Kosovës në mbretërinë daneze, bashkë me Konsullin e Kosovës në Kopenhagë, Arton Krasniqi dhe Këshilltaren e Ambasadës në Gjermani, zonjën Shota Bukoshi, ishin në pritje për mysafirët nga Kori Diplomatik, përfaqësuesit e Qeverisë daneze si dhe komuniteti shqiptar në Danimarkë falënderuan për praninë në festën për Kosovën!/Albinfo.ch.

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo