Gjuha

Në Torino të Italisë hapet shkolla e gjuhës shqipe

Në Torino të Italisë u hap shkolla shqipe sipas shembujve të shkollave të tjera në diasporë, duke filluar me shkollat më të vjetra shqipe në Itali, “Scanderbeg” Parma, në Trentino, Novara, Bassano del Grappa, Padova, Macerata, Asti “Udha e Shkronjave” etj.

Nxënësit do të mësojnë edhe me tekstet shkollore që dërgoi Qendra e Botimeve për Diasporën në Konsullatën Shqiptare në Milano, në bashkëpunim me Ministrinë e Jashtme dhe Postën Shqiptare.

Emocioni, gëzimi dhe pozitivitetim, ishin kryefjalët e kësaj dite nga stafi i shkollës shqipe në Torino.

Fotografia e Shkolla Shqipe ne Torino

Fotografia e Shkolla Shqipe ne Torino

Fotografia e Shkolla Shqipe ne Torino

Fotografia e Shkolla Shqipe ne Torino