Lajme

Nëntëvjeçari nga Prishtina i shkruan letër Bidenit

Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku, ka postuar në profilin e saj në Facebook letrën e një fëmije 9-vjeçar, nxënës i klasës së tretë në “British School” në Prishtinë, të cilën ia ka adresuar presidentit të SHBA-së, Joe Biden.

Nëntëvjeçari i ka kërkuar presidentit të shtetit më të fuqishëm mbështetje në mënyrë që në shkollën e tij të mësojnë  më shumë për Amerikën.

“Një nëntëvjeçar, nxënës i klasës së tretë, nga Kosova, i ka shkruar një letër presidentit Joe Biden, duke i kërkuar mbështetjen e tij, sepse ai do të donte të mësonte më shumë për Amerikën në shkollë. Nuk mund të jetë më e ëmbël se kaq”, ka shkruar Çitaku në Facebook.

Letra e plotë e nxënësit:

“I dashur zoti Joe Biden,

Shkelqësia juaj, i nderuar zoti President,

Shpresoj se je mirë dhe e ke pasur një fillim të mirë në Shtëpinë e Bardhë.

Emri im është Diell Sadriu dhe jam nga Kosova, Prishtina. Jam nëntëvjeçar dhe jam në klasën e tretë në British School në Kosovë.

Po ju shkruaj që me mirësjellje t’iu kërkoj që ta mbështesni shkollën tonë. Ne i mësojmë disa lëndë, por ne mësojmë shumë pak mësime për SHBA-në.  Ne do të ishim shumë të lumtur sikur të kishim më shumë libra dhe mësime për SHBA-në si p.sh. historinë amerikane, sport dhe të tjera.

Pres që të dëgjoj së shpejti nga ju,

Gjithë të mirat,

Diell Sadriu”, thuhet në letrën e nxënësit.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI