Ekonomi

Ngritet sërish vlera e Bitcoin-it

Vlera e kriptovalutës së Bitcoin është rritur sërish, dhe po rritet ende, pasi kishte rënë në ditët e fundit, shkruan albinfo.ch.

Tani Bitcoin ka vlerë prej 15873 dollarë duke iu afruar çmimit të mëparshëm kur kishte arritur mbi 16 mijë dollarë.

Në ditët e fundit vlera e Bitcoin kishte rënë, duke pasur shumë luhatje, derisa një Bitcoin kishte vlerë më pak se 12mijë dollarë.

Kjo ngjalli shumë frikë, por edhe shumë reagime, se kjo kriptovalutë nuk është e sigurt dhe nuk bën të investohet në të.

Pavarësisht se ka shumë mendime të ndryshme, tashmë vlera e saj është rritur sërish.