Lajme

Nis shitja e biletave mujore prej 9 € në Gjermani

Nga ora 08:00 e mëngjesit është hapur mundësia të porositet apo blehet bileta mujore prej vetëm nëntë euro,

Ashtu siç ishte paralajmëruar, shitja e biletave të trenit ka nisur në shtetin gjerman, njofton albinfo.ch.

Nga sot në mënegjes, në orën 08:00, është hapur mundësia të porositet apo të blihet bileta mujore prej vetëm nëntë eurosh, e cila vlen në mbarë vendin.

Thuhet se bilatat mund të blihen në internet, në stacione hekurudhore, në automatë apo thjesht te shoferi i autobusit.

Vlen të theksohet se me këto bileta mujore prej 9 eurosh mund të udhëtohet prej datës 1 qershor.

Kjo mundësi do të jetë në fuqi tre muaj, pra deri në shtator.

Raportohet se me këtë biletë mujore mund të udhëtohet në mbarë vendin, me trena rajonalë dhe me trafikun publik në qytete. Ndërkohë duhet theksuar se bileta nuk mund të përdoren në trenat me distanca të gjata (si për shembull IC , EC , ICE ) dhe autobusë në distanca të gjata. /Albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI