Kosova

Prishtinë: Rrënon murin, gjen granata dhe fishekë

Në vend të ngjarjes kanë dalë njësiti i FSK-së dhe KFOR-it

Një person ka njoftuar se derisa ishte duke e rrënuar një mur të një shtëpie të vjetër në Prishtinë, ka hasur në disa mjete të pashpërthyera, përcjell albinfo.ch.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësite për deminim të FSK-së dhe KFOR-it që i kanë nxjerrë nga vendi i ngjarjes tri granata dore dhe 82 fishkë të kalibrit 7.9 mm.