Kosova

Një i vdekur nga infektimi me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se, asnjë rast i ri pozitiv me COVID-19 nuk është regjistruar gjatë 24 orëve në Kosovë.

Një person është shëruar dhe një tjetër ka humbur jetën nga ky virus.

Gjatë 24 orëve janë bërë 25 testime.