Lajme

Një në pesë amerikanë tashmë kanë votuar

Rreth 52.6 milion amerikanë kanë votuar tashmë, duke përfaqësuar 22% të të gjithë votuesve me të drejtë vote.

Michael McDonald i Projektit të Zgjedhjeve të Universitetit të Floridas dhe ekspertë të tjerë parashikojnë që zgjedhjet mund të vendosin një rekord modern të pjesëmarrjes, duke tejkaluar shkallën e pjesëmarrjes 60% të zgjedhjeve të fundit presidenciale.

Totali masiv i votave të parakohshme i jep Trump-it më pak liri veprimi për të ndryshuar mendje para se të përfundojë votimi. Sondazhet e opinioneve tregojnë se ai ndjek Biden si në shkallë kombëtare dhe, me një diferencë më të ngushtë, në disa shtete të fushës së betejës që do të vendosin se kush ulet në Shtëpinë e Bardhë në 20 janar, 2021, shkruan “Reuters”, përcjell albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI