Shqipëria

Një viktimë dhe 619 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Një person ka vdekur si pasojë e COVID-19, ndërsa janë regjistruar edhe 619 raste të reja pozitive në 24 orët e fundit në Shqipëri.

Siç bëhet e ditur në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë në Shqipëri, në këtë periudhë kohore janë kryer 1729 testime.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI