Lajme

OBSH nuk pret ndikim në furnizimet e vaksinave COVID-19 në Afrikë

Organizata Botërore e Shëndetësisë tha të enjten se nuk pret ndikim të menjëhershëm në furnizimin me vaksina në Afrikë për shkak të luftimeve në Ukrainë dhe se vaksinat ruse Sputnik COVID-19 ishin një komponent minimal i importeve në kontinent.

“Në afat të shkurtër, do të ketë shumë pak ndikim në furnizimin e vaksinave në përgjithësi në rajon”, tha Richard Mihigo, menaxheri i zonës së programit për OBSH-në Afrikë, në një konferencë për shtyp në internet.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI