Të tjera

Pas stuhisë me borë, alarmohen katër qytete në Kroaci

Zyra kroate e meteorologjisë lëshoi ​​një paralajmërim se të mërkurën pritet një valë e ftohtë që mund të jetë shumë e rrezikshme për shëndetin e njerëzve. Alarmi është përfshirë për qytetet kroate: Zagreb, Karlovac, Gospiq dhe Split. Sipas mediave kroate, një paralajmërim i tillë nuk është lëshuar deri tani, shkruan albinfo.ch.

Sipas mediave kroate, të mërkurën nuk janë njoftuar temperatura shumë të ftohta, siç është dimri. Banorët e Zagrebit do të zgjohen në -17 gradë celsius, ndërsa në Varazhdin, Karlovac dhe Plitvicë temperaturat do të bien deri në – 18.