AT Balkani

Për herë të parë në Prishtinë do të fillojnë shtigjet e biçikletave

Kështu do të duken shtigjet e reja të biçikletave që fillojnë në lagjen Dardania e do të vazhdojnë edhe në pjesë tjera të qytetit, shkruan albinfo.ch.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka treguar sesi do të duken shtigjet e reja të biçikletave në Prishtinë.

Ahmeti ka thënë se këto shtigje do të fillojnë nga lagjja, ‘Dardania”, e do të vazhdojnë edhe në pjesë tjera të qytetit

“Kështu do të duken shtigjet e reja të biçikletave që fillojnë në Dardani e do të vazhdojnë edhe në pjesë tjera. Do të ketë barriera fizike në mes të shtegut dhe rrugës për automjete”, ka shkruar Ahmeti.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka mandat si kryetar i kryeqytetit deri në fund të vitit 2021, kur dhe do të mbahen zgjedhjet lokale.