Turizëm

Pesë vende kulturore, që duhet t’i vizitoni në Ballkan

Gadishulli Ballkanik, si udhëkryq i shumë kulturave të ndryshme dhe të jashtëzakonshme, ka qenë gjithmonë një destinacion interesant për udhëtarët e pasionuar pas kulturës.

Ballkani është me plot perla të fshehura dhe disa destinacione shumë të njohura. Andaj, nga uebi culturalplaces.com rekomandojnë 5 qytetet më të mira kulturore për t’i vizituar në Ballkan, përcjell albinfo.ch.

Selaniku – Greqi

Plovdiv – Bullgari

Novi Sad – Serbi

Maribor – Slloveni

Sibiu – Rumani

Marrë me shkurtime nga culturalplaces.com.