Bota

Policia kufitare përdor rrezet X për të dalluar emigrantët e jashtëligjshëm

Policia kufitare në Meksikë, me ndihmën e një rentgeni në pika të kontrollit, ka ndaluar transportimin e jashtëligjshëm të emigrantëve prej Amerikës qendrore në SHBA. 51 persona janë zënë brenda një kamioni, përcjell albinfo.ch.

Emigrantët kanë qenë të fshehur në brendësi të kamionit dhe ishin nga Guatemala, Hondurasi, El Salvadori, Nikaragua dhe Ekuadori.

Ndërsa të hënën 228 emigrantë janë ndaluar gjatë një kontrolli rutinë.