Kosova

Proces i zbehtë në veri të Kosovës, vetëm 203 persona votojnë në 4 komunat veriore

Numër simbolik i votuesve u janë drejtuar qendrave të votimit në 4 komunat veriore të Kosovës, Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Zubin Potok e Leposaviq.

Sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, deri në orën 15:00 kanë votuar 203 qytetarë me të drejtë vote dhe atë si në vijim:

Leposaviq 122

Zubin Potok 17

Mitrovicë e Veriut 64

Zveçan 0