Lajme

Në këto ditë qëndrimi në shtëpi, libri është miku më i mirë

"Libri, miku ynë më i mirë"

Profesor dhe doktor, Ardian Ndreca, së fundi në një video ka folur se në këto ditë qëndrimi në shtëpi libri dhe leximi është miku më i mirë i njeriut, transmeton albinfo.ch.

Duke qenë se libri është i vetmi mik dhe mësues i mirë, që na mëson pa na qortuar, pa na fyer, pa na lodhur dhe pa na bërë dëm, librin e ke një shok të përjetshëm, që të shoqëron në çdo hap të veprimtarisë tënde,

Ndërkohë në videon më poshtë ju përcjellim si përshëndetje intervistat e 30 shkrimtarëve të pranishëm në Takimin e Shkrimtarëve të Diasporës më 22 shkurt 2020. /Albinfo.ch