Lajme

Regjisori shqiptar, me karrierë të pasur në Evropë dhe SHBA

Xhustin Kristian është një regjisor dhe aktor shqiptar me karrierë të pasur artistike

Xhustin Kristian është një regjisor dhe aktor shqiptar, i cili pas një karriere artistike në Evropë, ka nisur rrugëtimin e tij të suksesshëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shkruan albinfo.ch.

Ai ka qenë pjesë e shumë projekteve kinematografike, ku debutoi si regjisor filmi me projektin “Shpirtrat e humbur” dhe ka luajtur role kryesore të teatrit në “Premtimi”, “Uraganet e Lirisë” etj.

I njohur për rolet kryesore: Franci në dramën teatrale “Premtimi” dhe Kalorësi i Zi në komedine satirike “Uraganet e Lirisë”. Gjithashtu në skenat e teatrit është parë si Blerimi në shfaqjen “Kur mungon fjala” dhe Rokisti ne shfaqjen “Çifti i shqyer”, me regji te Gjergj Menës. /Albinfo.ch