Lajme

Rita Ora, mesazh motivues për vajzat shqiptare në “Ditën Ndërkombëtare të Vajzave”

Këngëtarja shqiptare me famë ndërkombëtare, Rita Ora, ka dhënë një mesash motivues për vajzat shqiptare në ditën “Ndërkombëtare të Vajzave”.

“Pavarësisht nëse vendos të bëhesh këngëtare, balerinë, atlete, piktore, aktore apo shkencëtare, mjeke, ti duhet të zgjedhësh rrugën që do të ndjekësh. Vazhdoni përpara dhe sundoni botën në mënyrën tuaj. Dhe mbani mend ju keni fuqinë për ta bërë këtë”, ka thënë këngëtarja me origjinë shqiptare.