Jeta në Zvicër

Sa e fuqishme është pasaporta zvicerane?

Me pasaportë të Zvicrës mund të udhëtoni në 185 vende të botës

“Henleypassportindex” ka përpiluar renditjen e pasaportave më të fuqishme në botë, ku kishte ndryshime në kreun e saj.

Sipas këtij raporti, pasaporta më e fuqishme në botë, konsiderohet ajo e Japonisë, ku me të mund të udhëtoni pa problem në 190 vende të botës, shkruan albinfo.ch.

Në vendin e dytë ndodhet ajo e Singaporit, derisa e treta e Gjermanisë, Francës dhe Koresë Jugore, ku mund të udhëtoni në 188 vende të botës.

Me pasaportë të Zvicrës mund të udhëtoni në 185 vende të botës, duke qenë ndër më të fortat në botë.

Me pasaportë të Shqipërisë mund të udhëtoni në 114 vende të botës.

Renditja