Shkurt.ch

Schaffhausen: Iku nga burgu, por kapet pas 5 minutash

Historia ka ndodhur mëngjesin e 6 janarit në kantonin e Schaffhausen-it

Ai arratiset nga burgu, por kapet pas pesë minutash. Ngjarja ka ndodhur mëngjesin e 6 janarit në Schaffhausen, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Incidenti nuk ka pasur pasoja të rënda, por tregon se infrastruktura aktuale nuk i plotëson standardet e sigurisë, bën të ditur në një shënim policia e Schaffhausen.

Për arsye sigurie dhe privatësie, policia nuk pranoi të jepte informacione të mëtejshme për arratisjen ose arratisjen. Dihet vetëm se i arratisuri është arrestuar në qytetin e vjetër të Schaffhausen.