Lajme

Serie A kërkon rikthimin e tifozëve në stadiume

Serie A po shpreson që të rikthehet një pjesë e tifozëve nëpër stadium para se të mbyllet ky edicion.

Të 20 klubet nga liga italiane kanë mbajtur një video konferencë ku janë pajtuar që tifozët të rikthehen në stadiume, por të ketë distancë mes tyre.

“Të gjitha 20 klubet kanë vendosur që t’i japin mandatin profesorit Vaccarella rreth të drejtat e Sky Sportit për të drejtat e transmetimit të ndeshjeve që nga muaji maj, në mënyrë që të mos ndërpritet marrëveshja”, thuhet në komunikatën e Serie A.

“Sidoqoftë, klubet me një respektim të plotë, duan që një pjesë e tifozëve të rikthehen nëpër stadiume, sponzorët dhe ata që mbajnë banerat para fillimit të një ndeshjeve”.