Lajme

Shënohet 4-vjetori i Shoqatës së Avokatëve Shqiptaro-Britanikë

U festua katër vjetori i shoqatës në Britani, duke e konsideruar vitin 2019 të sukseshëm

Shoqata e Avokatëve Shqiptaro-Britanikë feston 4-vjetorin e krijimit me përfaqësues të diasporës shqiptare, avokatë, profesionistë të tjerë dhe studentë në Londër, shkruan albinfo.ch.

Po ashtu, Shoqata e Avokatëve Shqiptaro-Britanikë festoi 4-vjetorin e formimit edhe drejtuesit e organizatave të komunitetit shqiptar, profesionistëve të fushave të ndryshme, Ambasadorit të Shqipërisë në Mbretërinë e Bashkuar, z. Qirko dhe stafit të tij.

Shoqata e Avokatëve gjatë këtyre 4 vjetëve ka punuar me disa prej profesionistëve më të mirë në fushën e drejtësisë dhe ka pasur dhe vazhdojmë të ketë mbështetjen e profesionistëve të drejtësisë, komunitetit dhe institucioneve.

Gjithashtu, duhet theksuar se kjo shoqatë zhvillon aktivitete të ndryshme në Angli dhe kjo falë përmes bashkëpunimit me avokatët dhe institucionet e drejtësisë në Shqipëri dhe Kosovë, duke ndikuar pozitivisht në përmirësimin e sistemeve të drejtësisë në Shqipëri dhe në Kosovë. /Albinfo.ch.

 

Fotografia e Brikena Muharremi

 

Fotografia e Brikena Muharremi

 

Fotografia e Brikena Muharremi

 

Fotografia e Brikena Muharremi

 

Fotografia e Brikena Muharremi