Lajme

Panairi ndërkombëtar i makinave në Gjenevë kthehet më 2024

Panairi Ndërkombëtar i Motorëve në Gjenevë është vendosur të kthehet në Gjenevë në vitin 2024 pas një mungese katërvjeçare.

“Një kontratë është nënshkruar me Palexpo,” tha drejtori i saj, Sandro Mesquita, në gazetën Tribune de Genève.

Pas tre anulimeve për shkak të pandemisë Covid-19, u anulua edhe ngjarja e vitit 2023. Duke përmendur pasiguritë globale gjeopolitike dhe ekonomike, të cilat kanë penguar shumë marka të angazhohen në Gjenevë, organizatorët kanë planifikuar një shfaqje motorike në tetor në Doha, Katar, përcjell tutje albinfo.ch