Lajme

Shkalla e papunësisë zvicerane, e qëndrueshme

Shkalla e papunësisë në nivel kombëtar – 2.5 për qind – është më e mirë se sa pritej, një shenjë e qëndrueshmërisë dhe elasticitetit të ekonomisë zvicerane dhe përshtatshmërisë së masave të marra gjatë krizës shëndetësore, sipas Sekretariatit Shtetëror për Çështjet Ekonomike (SECO), transmeton albinfo.ch.

Norma e papunësisë kishte mbetur e qëndrueshme në nëntor, me 489 persona më pak të regjistruar për përfitime papunësie sesa në tetor.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI