E-Diaspora

Shkencëtarja shqiptare shpërblehet me Çmimin Ndërkombëtar në Neuroshkencë

Edhe për shqiptarët ka shpresë! E kjo shpresë në të shumtën e rasteve vjen nga shqiptarët që jetojnë dhe veprojnë në diasporë.

Të shumtë janë ata që kanë suksese në vendet perëndimore apo edhe skandinave.

Suksesin e fundit e ka arritur Esi Domi, duke i bërë krenarë të gjithë shqiptarët, shkruan “27.al”.

E reja shqiptare që punon në një nga institutet kërkimore prestigjioze në Suedi ka marrë Çmimin Ndërkombëtar si Kërkuese e re në Neuroshkencë, çmim ky që jepet në mbështetje të shkencëtarëve të rinj, përcjell albinfo.ch.