Lajme

Shkolla shqipe “Alba Life” në Nju-Jork startoi me mësim online

Shkolla shqipe “Alba Life” në Nju-Jork, Ambasador i Kombit

Është bërë e ditur se tashmë Shkolla shqipe “Alba Life” në Nju-Jork ka startuar me mësim online, për shkak të sigurisë dhe mbrojtës nga pandemia që ka përfshirë botën, transmeton albinfo.ch.

Vidjoja e mëposhtëme është regjistruar nga mesimi në online i grupit të më të vegjëlve në Staten Island, NY ku japin mesim mesuese Vlera Thaqi e Brunilda Puli, transmeton tutje albinfo.ch.

Në emër të Drejtorisë së shkollës shqipe “Alba Life” u urohet nxënësve dhe mësuesve suksese në këtë vit të vështirë të pandemisë së Covid -19, që në një mënyrë u bë i detyrueshëm që mësimi i gjuhës shqipe të zhvillohet online. /Albinfo.ch

Shkolla Shqipe “Alba Life” ne NY, Ambasador i KombitVidjoja e meposhteme eshte regjistruar nga mesimi ne online i grupit te me te vegjelve ne Staten Island, NY ku japin mesim mesuese Vlera Thaqi e Brunilda Puli.Ne emer te Drejtorise se Shkolles Shqipe “Alba Life” ju uroj nxensve dhe mesueseve suksese ne kete vit te veshtire te pandemiae se Covid 19 , qe na detyroj te zhvillojme mesimin ne online!

Publiée par Qemal Zylo sur Samedi 12 septembre 2020