E-Diaspora

Shoqata “Grejkoci” nga Zvicra, 10.000 franga për të prekurit nga tërmeti

Në kuadër të aksionit S.O.S. Albania 2019, shoqata “Greikoci” ftoi anëtarët dhe miqtë e saj të grumbullojnë mjete për personat e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri. Aksioni i iniciuar pati sukses dhe u arrit të grumbullohen CHF 10`000.-

Me këtë rast, kryesia e shoqatës “Greikoci” falënderon të gjithë bamirësit për solidaritetin e tyre.

Njoftimi për destinimin e mjeteve do të jepet ditët në vijim, thuhet në një komunikatë të shoqatës “Greikoci” Ossingen (ZH – Zvicër).


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI