Turizëm

Shpëtohen dy turistët e humbur në Theth

Duke tentuar të shkojnë në qafën e Valbonës, turistët kanë humbur rrugën dhe kanë përfunduar në vendin e quajtur “Qafa e Pejës”.

 

Policia në Shqipëri ka arritur të shpëtojë dy turistë të huaj në Theth, të cilët kishin mbetur të bllokuar në Bjeshkët e Kaprres. Për 8 orë kërkimi nga policia dhe banorët e zonës, turistët janë gjetur në gjendje shëndetësore të mirë. Turistët, një holandeze 27-vjeçare dhe një 33-vjeçar nga Irlanda e Veriut, kishin humbur të hënën pasdite.

Duke tentuar të shkojnë në qafën e Valbonës, turistët kanë humbur rrugën dhe kanë përfunduar në vendin e quajtur “Qafa e Pejës”.