Kosova

Shtetasi suedez merr dy vetura Rent a Car në Kosovë dhe nuk i kthen më

Një person është ankuar në Polici se një shtetas i Suedisë ka marrë dy vetura në Renta Car në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” dhe i njëjti nuk i ka kthyer në kohën që është dashur t’i kthejë, përcjell albinfo.ch.

Policia në raportin 24-orësh ka njoftuar se rasti tashmë është duke u hetuar.

“Raportohet se i dyshuari mashkull, shtetas i Suedisë (shqiptar), ka marrë dy vetura në ‘Renta Car’ dhe nuk i ka kthyer në kohën që është dashur t’i kthejë.

Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftim.