Lajme

Shumë udhëtarë ndërkufitarë u gjobitën në Zvicër

49 shoferë që kishin kryer shkelje të ndryshme, kishin borxh 11.900 franga dhe 117 shkelje penale.

Policia dhe doganierët e Gjenevës vendosën që mënyra më e mirë për të kapur shkelësit e ligjit do të ishte përgjimi i tyre në kufirin Zvicër-Francë, transmeton albinfo.ch.

Ata kryen kontrolle të përbashkëta në kalimin kufitar Bardonnex në Gjenevë të enjten në mëngjes, duke “kapur” 49 shoferë që kishin kryer shkelje të ndryshme në kanton dhe nuk kishin paguar gjobat e tyre.

Në total, kaluesit kufitarë të përgjuar kishin borxh 11.900 franga për 117 shkelje penale.

Më shumë operacione të këtij lloji janë planifikuar në pikat kufitare të Gjenevës.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI